E-stuff är ett e-handelsföretag som är specialiserade på försäljning av elscootrar och reservdelar. E-stuffs personal består av teknik intresserade personer som bär flera års erfarenhet inom branschen med ett starkt intresse för elscootrar.

Som en kund hos E-stuff kan du alltid känna en tillit till att vi har passion för elsctoorar och teknik prylar och därmed kan hjälpa dig att fatta rätt beslut.

E-stuff samarbetar idag med industri ledande tillverkare av elscootrar och kan därför garantera att vi handplockar hem produkter som håller hög kvalitét med kundvänliga garantier.

Med stora inköpsvolymer och kontakt med världsledande fabriker har E-stuff möjlighet att leverera kvalitativa elscootrar till konkurrenskraftiga priser.

E-stuff har även ett svenskt servicecenter där vi tar hand om alla service och eventuella garanti ärenden snabbt och smidigt.

Om du har frågor eller funderingar kring att skaffa din första elscooter kan du ta kontakt med vår kundservice som hjälper dig med sin långa erfarenhet. Vi finns här under hela processen från början till slut!

E-stuff drivs och ägs av
SFK Nordic AB
Org nr: 559310-0968
E-post: info@e-stuff.se
Telefon: +46313139433
Adress. Bultgatan 13, 442 40 Kungälv Sweden
Företagets säte: Kungälv